Referenties

Niemand kan jou beter vertellen hoe ze mijn hulp hebben ervaren dan mijn eerdere klanten.

Lees hun ervaringen en voel of je dit ook zou willen ervaren!


Marieke heeft me fantastisch geholpen bij het opruimen van onze keuken! De chaos was inmiddels zo groot geworden dat ik niet meer wist waar ik moest beginnen. Marieke ging voortvarend aan de slag en hielp me stap voor stap verder met verbluffend resultaat. Onze keuken heeft er nog nooit zo netjes uitgezien (ook niet toen we net naar deze woning verhuisd waren). Heel prettig dat je niet zelf hoeft te bedenken hoe het opruimen aan te pakken en dat Marieke met creatieve idee├źn komt om spullen op te bergen.

Alice

Ik heb de twee sessies als zeer fijn ervaren omdat de afspraak alleen al er voor zorgde dat ik in de starthouding kwam om op te ruimen en na te denken wat ik wilde houden en wat niet, en wat ik belangrijk vind. Ik merk ook dat het nog niet is gestopt. Elke keer pak ik wat op en nu stop ik wat meer aandacht en liefde in het huis waardoor er steeds meer orde komt en het toch gezellig blijft. Ik heb ook geaccepteerd dat ik nu eenmaal van spullen houd en niet zo makkelijk iets wegdoe. Gelukkig hoeft dat ook zolang je er maar goed over nadenkt wat wel en wat niet.

Sabrina

Wil je net als zij meer rust, ruimte en overzicht?

Stuur dan net als zij deden een vrijblijvend een berichtje, ik kijk graag naar jouw persoonlijke situatie en help je graag aan meer rust, ruimte en overzicht.