Uit het werkveld: PandeMIE

Gepubliceerd op 15 mei 2021 · Leestijd 2 minuten

In deze rommelige pandeMIE is het helemaal handig als je voorraadkast op orde is en alle mie bij elkaar staat.

Ik haalde bij deze klant alles uit de voorraadkast en ging met haar alles sorteren en checken op THT. Ze had letterlijk 5 pakken mie in de voorraadkast staan, en ze schrok zelf een beetje van deze hoeveelheid!

De oorzaak: niet je voorraad checken, of willen checken omdat het zo ongeordend staat, voordat je boodschappen gaat doen. Elke keer in de winkel, toch maar een pak meenemen, want anders is het hele recept niets waard bij thuiskomst als dit onderdeel zou ontbreken. Het resultaat was dus een pak mie op letterlijk elke plank.

De komende weken hoeft zij minder boodschappen te doen, en gaat ze aan de slag met het opmaken van de overschotten in de voorraad. Zo kan het inhuren van een organizer toch ook meteen kosten besparen!

Full pull: alles uit de voorraadkast halen, checken op THT en categoriseren. Dezelfde soorten bij elkaar, om te zien hoeveel je van iets hebt
Alles netjes terug in de voorraadkast; soort bij soort en met genoeg ruimte over om het overzicht te houden

Benieuwd hoe ik jou zou kunnen helpen?

Kies voor meer rust, ruimte en overzicht in je leven. Stuur mij vrijblijvend een berichtje, ik kijk graag naar jouw persoonlijke situatie!