Tip: Rustige basis

Gepubliceerd op 8 juli 2021 · Leestijd 2 minuten

Een opgeruimd huis betekent voor mij ook een rustige basis, want spulletjes maken het vanzelf drukker. Tijdens het uitzoeken van tegeltjes achter de kraan op onze slaapkamer konden we niet echt slagen bij de kleine tegeltjes. Ik vond het allemaal al snel te druk voor zo'n klein stukje wastafelwand. Dus ik liep weg van de wandtegeltjes sectie in de tegelwinkel en kwam terecht bij de grotere wand/vloer tegels voor badkamers etc. Ik kwam er eentje tegen die qua breedte exact zou passen op het wastafelmeubel, en wat een heerlijk rustig marmer motief!

Dit is ook meteen een budget tip. Deze tegel is vrij duur voor een hele badkamer, met ca 75 euro per m2, maar ik had er maar eentje nodig van 1m bij 30 cm: dus met minder dan 25 euro klaar! Had hem er waarschijnlijk ook zelf op kunnen plakken (want geen voegen etc), maar dat heb ik uitbesteed want er moest toch meer getegeld worden in huis.Gezien de wastafel toch een verzamelplek is voor allerlei spulletjes die je dagelijk gebruikt (deze is opgeruimd voor Instagram ??‍♀️) vind ik een rustige achterwand echt een must.Eens? Of vind je dit design slaapverwekkend? (Best handig trouwens in de slaapkamer ?)

Benieuwd hoe ik jou zou kunnen helpen?

Kies voor meer rust, ruimte en overzicht in je leven. Stuur mij vrijblijvend een berichtje, ik kijk graag naar jouw persoonlijke situatie!